در دومین مسابقه از چهارمین مرحله لیگ برتر دوچرخه سواری باشگاههای کشور عصر روز گذشته در مسابقه دور حذفی که با حضور 18 دوچرخه سوار از 9 تیم در 17 دور برگزار شد، بهنام خسرو شاهی از تیم ولیعصر کرمان عنوان قهرمانی را کسب کرد و رسول براتی از تیم مس کرمان نایب قهرمان شد و عنوان سومی به آروین معظمی گودرزی رکابزن لرستانی تیم پتروشیمی تبریز رسید و سید معزالدین سید رضائی از شهرداری مهریز یزد مقام چهارم را کسب کرد.
در این مسابقه زیبا و تماشائی در هر دور یک دوچرخه سوار که در انتهای گروه قرار می گرفت از دور مسابقه حذف می شد.
آخرین مسابقه این رقابت ها امروز دوشنبه 12 بهمن ساعت 9:00 صبح در رشته استقامت جاده به مسافت 120 کیلومتر در جاده های جهرم آغاز خواهد شد و از هر تیم 5 دوچرخه سوار در این مسابقه حضور خواهند داشت.
یاد آوری می شود که در مجموع کل چهار مرحله تیم دانشگاه آزاد اسلامی تهران در صدر قرار دارد و امید اصلی قهرمانی به شمار می آید و تیم های ولیعصر و مس کرمان و شهرداری مهریز برای کسب عنوانهای دوم تا چهارمی رقابت دارند. |